04 de febrer 2007

Simple educació

Suposo que per simple qüestió d'educació, la primera entrada de tot bloc hauria de ser una presentació de l'individu que l'escriu. Sempre m'he considerat una persona educada, i que sap esmenar els errors...

Em dic Roger, però quasi ningú em diu pel meu nom. De fet és difícil trobar dues persones que em diguin igual, i no penso fer una llista perquè mai acabaria. Deixem-ho en que sóc en minyu, que és com em vaig donar a conèixer a la xarxa.

Ara suposo que vindria una llista d'aficions i coses que m'agraden. Collonades... (*)

No tinc cap afició fixe. No practico cap esport des de l'escola. Sóc informàtic i no tinc ni ordinador. Mai he tingut un reproductor mp3, ni una càmera digital, ni una Playstation. Tinc mòvil i molts mesos no arribo al consum mínim. No tinc cotxe però no m'agrada dependre de ningú, si el necessito el llogo. No sóc fan de cap grup de música, ni de cap actor o actriu de cinema, ni de cap director. I el més important de tot: no m'agrada haver de donar explicacions a ningú.

En definitiva, la persona que tot el món vol conèixer.

* A partir d'aquest precís moment, el bloc queda rebatejat com a Collonades (**)
** Bé, només canviarà el nom, perquè el domini ja està agafat i abandonat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs jo sóc un maleducat perque no he fet res del que dius que s'hauria de fer.

PD (incís toca-ous): no creus que seria més correcte "...la persona que tothom vol conèixer."? això de "tot el món" sembla traduit de "todo el mundo".

Isolda ha dit...

Hola!

Només per curiositat... D'on ve això de Minyu? N'estava molt orgullosa de dir-me així amb una amiga meva i ara resulta que d'originals no ho érem massa :(